Tuesday, March 18, 2014

Masalah untuk Follow Blog

assalamualaikum.

sekarang ada masalah button follow kan. bila klik follow, yang ni pulak keluar :


saya cari la cara lain nak follow. dah jumpa. first, klik blogger dashboard.

dekat blogger dashboard tu, ada reading list :


tekan add, akan keluar pulak yang ni :


dekat kotak add from URL, copy paste je URL blog yang korang nak follow. lepas tu, klik follow :D dah selesai. korang dah tahu cara ni eh? saya baru tahu la T_T
ps : boleh follow banyak blog dengan cara ni ^^ cuma klik +add dan copy paste url blog lain yang nak di follow.

9 comments:

  1. oh nice. thanks!! ^^ lupa pulak ade cara ni, hehe

    ReplyDelete
  2. baru tahu. hehehe. sharing is caring. thanks.

    ReplyDelete
  3. salam.. ada lagi satu cara ^^ kt tempat follow bawah dia ada more option .. tekan follow kt situu.. hehe , lagi senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. betul la. lagi senang. hehe. terima kasih :D

      Delete
  4. Done follow your blog :) Support each other

    Mohon follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kak mia pun baru je update entri ni... sebab readers komplen takleh follow blog kak mia... huhuu...

    ppsstt.. first time terjah sini dan terus follow. salam kenal ya..

    ReplyDelete