Monday, April 21, 2014

Giveaway : Saya Nak Skirt Free Itu

assalamualaikum.

labuh skirt 90cm | labuh lining 80cm

*angkat-angkat kening* cantik tak skirt tu?! nak tak?? hehe. jom la join ramai-ramai. korang kena join jugak sebab syarat senang je. tak perlu like atau follow banyak-banyak blog. klik gambar kalau nak join :)

saya mesti menang chiffon skirt ini kerana saya kalau keluar rumah selalu pakai seluar, nak jugak merasa pakai skirt sebab nampak lebih sopan dan saya tak pernah ada skirt.

8 comments: