Wednesday, April 16, 2014

Segmen : Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

assalamualaikum.

nak menang hadiah topup atau wang tunai RM10 tak? kalau nak, jom join segmen ni. TAPI, untuk blogger blogspot baru je. hehe. cara penyertaan pun mudah, cuma letak doodle bawah ni dalam entry dan link. tarikh tutup 16 april, masih boleh join sebelum tengah malam ni :D


saya
nama : cma
umur : 21 tahun

blog
nama blog : cik cenderawasih
jumlah followers : 72 orang
url blog : http://cikcenderawasih11.blogspot.com/
umur blog : 1 bulan. birthday blog - 15 mac 2014
saya tulis tentang kehidupan saya, share info yang berguna dan kadang-kadang letak tutorial/tips. disebabkan saya suka masak, saya jugak kongsi resepi, tapi resepi yang simple je :D

22 comments:

  1. assalam..and hai cik! intan singgah,,dari segmen same..hihi

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen y sama..gud luck yaa..

    ReplyDelete
  3. alaa qila tak sempat nak joing ;(( hihihi goodluck kak <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. qila buat la segmen. nanti akak join eh? :P hehe.

      Delete
  4. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  5. As-Salam. Terima kasih kerana join segmen saya ... moga dapat menambah kenalan dalam dunia blog, dan sama-sama bergerak untuk lebih manfaat. In Sha Allah.

    Jangan lupa dapatkan banyak tips serta panduan yang telah saya sediakan khusus untuk blogger blogspot.

    ReplyDelete
  6. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat topup jangan lupa share tau! eh. hehe

      Delete
  7. salam kenal....done follow sini...
    singgah dari segmen yang sama...

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Done folo here... good luck! ^_^

    ReplyDelete
  9. Fiza singgah dr segmen yang sama.. salam perkenalan.. jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. salam perkenalan.. >_<

    ReplyDelete
  10. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  11. assalammualaikum.. Zara dtg dr segmen yg sma tp kat bahagian entry "blogger blogspot baru 2014 (2) .. selamat bkenalan ! =D

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan dari www.azzahairi.com.Saya juga datang dari segmen yang sama.Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh.Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    ReplyDelete